Aamulla kun heräsin kymmenen jälkeen, sänkyni vieressä oli iso kasa mielivoiteitani ja pesunesteitä. Oli ihana loistava äitienpäiväilma, ja aurinko paistoi täydeltä terältä.

Aloitin aamuni juomalla maitokahvia ja nautin sen Pullan ja Kanelin kanssa (Sunnivan ja Arton kissat).

Venyttelin nautinnollisesti enkä välittänyt kissahampaista varpaissani. Ah, eikö tämä ole onnea, niin kuin Lin Jutang sanoi kirjassaan Maallinen onni.

 

Sunniva ja Arto eivät vielä olleet heränneet, joten suuntasin nuorimmaisen tyttäreni Ingunnin luo. Teimme pitkän äitienpäiväkävelyn Töölönlahden ympäri ja maistelimme ensimmäiset kevätjäätelöt. Ennen lähtöäni Tanssii Tähtien Kanssa -kisaan, joimme äitienpäiväkahvit samppanjan ja kakun kera Ingunnin ja Johanneksen luona yhdessä Sunnivan ja Arton kanssa. Sitten Sunniva kaunisti minut, ja Arto kuskasi Konalaan tanssistudiolle.

Tunisin itseni onnen juustoksi, niin ihana äitienpäivä oli.

 

Sain kunnian Mannolan Pirkon pyytämänä katsella livenä aivan etupenkistä lempiohjelmani Tanssi Tähtien Kanssa -finaalin. Sydämellinen kiitos, Pirkko!

Oli upeaa seurata tanssin kauneutta ja kimaltelevaa pukuloistosta. On hienoa saada elämäänsä joskus luksusta ja kauneuden taikaa. Tietysti minä mokoma homeopatian uskollinen palvelija sain myös luvan hoitaa potilaita suuressa tanssijuhlassa.

Tuli siinä samalla hieman vaalityötäkin sitten tehtyä.

 

Junamatkalla takaisin kotiin Helsingistä Turkuun istuin tyytyväisenä ison äitienpäiväkirjakasan keskellä. Olin jälleen saanut lapsiltani mielilahjojani kirjoja. Mielestäni äidit ansaitsisivat kaksi äitienpäivää vuodessa. Oli niin antoisa päivä, että soisin sen mielellään jatkuvan. Hyvää äitienpäivää kaikille muille äideille myös!    

 

Kaiken kaikkiaan kymmenen päivän kampanjamatka on nyt ohi, ja maanantaina on edessä uusi mielenkiintoinen työpäivä potilaiden parissa.

 

Ps. Olen kyllä huomannut, että olen saanut paljon palautetta ja kyselyitä blogiini, kiitos kaikista niistä. Vastailen niihin heti, kun vaan kerkiän, eli varmaankin alkuviikosta.