Suurkiitos kaikille äänestäjilleni!

Äänisaalis oli varsin mittava valitsijayhdistyksen keräämäksi. Lähes 8 500 äänen määrään eivät yltäneet pienet puolueet eivätkä monet suurtenkaan puolueiden ehdokkaat. Ja jos olisin tehnyt teknisen vaaliliiton Soinin Timon perussuomalaisten kanssa, olisin nyt varalla (ja kahden vuoden kuluttua meppinä, kun Soini palaa eduskuntaan!)

Toisin sanoen: keräsimme hienon äänisaaliin, jolla on hyvä lähteä neuvottelemaan vaihtoehtoja koskevan lainsäädännön tarpeista. Itse asiassa vihreät ovat jo ottaneet asian puheeksi ja lupasivat tarkistaa kantaansa, samoin SDP:n Liisa Jaakonsaari. Ja eilen Timo Soini sanoi Helsingissä Zetorin iltajatkoilla (meillä ja perussuomalaisilla oli sattumalta sama vaalivalvojaispaikka), kun kävin onnittelemassa ja sanomassa, että suurin ja pienin kohtaavat, että ”sinähän tarjosit vaihtoehdon”.

Eli nyt pitää käydä valmistelemassa puolueiden eduskuntaryhmät tulevaa lakiesitystä varten, jotta he tietäisivät siitä ja ottaisivat kantaa, mikäli neuvottelut ministeri Risikon kanssa eivät tuota tuloksia, vaan lakiesitys etenee eduskunnassa.

Seuraava askel on varmasti lähteä valmistautumaan eduskuntavaaleihin 2011 ja pitää huoli siitä, että sinne pääsee! Samalla täytyy tietenkin toimia aktiivisesti ja kerätä joukkoja luontaistuote- ja -terapia-asian piiriin.

Ylipäänsä täytyy lähteä peräänkuuluttamaan hyvää ja inhimillistä terveydenhuoltoa, johon kuuluu valinnanvapaus ja kuulluksi tuleminen, oli kysymyksessä sitten lapsi, vanhus tai kuka tahansa.

 

Haluan kiittää myös kaikkia teitä, jotka teitte talkootyötä asiamme puolesta. Levititte sanomaa ja julisteita, keräsitte ja annoitte rahaa ja käytitte omia resurssianne yhteisen hyvän ja idean puolesta.

Kiitos myös vaalitiimille:

Niinalle, joka hoiteli nettiasioita yömyöhään,

Merjalle, joka huolehti muun muassa kiertueesta,

Sunnivalle, joka huolehti julisteiden levityksestä ja monesta monesta muusta,

Artolle joka huolehti ideoinneista ja asioiden sujuvuudesta.

Mika Rönkkö perheineen ansaitsee myös suurkiitokset.

...ja kaikki tämä tehtiin varsinaisen päivätyön lisäksi pitkin iltaa ja yötä.

Miniä Diana ja kummityttö Annika valjastettiin niinikään työhön.

Lisäksi kentällä te kaikki sadat ja taas sadat ihmiset teitte hurjan määrän työtä, josta kaikesta en edes tiedä, enkä ketkä tekivät – mutta tehdyksi tuli!

Siis kiitos Teillekin: Venla, Kristiina, Iiro, Timo, Sinka, Tapsa, Wilhelmiina, Kaarle, Jussi, Mika, Taisia, Teija, Hazel, Milla, Emily, Hilkka, Toni, Susan, Pirkko, Aino, Seija, Hogne, Saila, Jari, Maija-Liisa, Irma, Unto, Tiia, Riitta, Susa, Matti, Kristine, Sinikka, Veikko, Onerva, Outi, Helinä, Sari, Auli, Sani, Ulla, Raija, Sirkka, Riku, Eeva, Heikki, Kaarina, Pertti, Anja, Kirsti, Kalle, Inga, Mikko, Esko, Mervi, Liisa, Virpi, Lea, Sini, Dage, Sirpa-Riitta, Kaija, Saara, Konsta, Leevi, Anita…

lista on pitkä ja loputon kuin Suomen kuntaluettelo!

 

Me olimme vaalien varsinaiset suurvoittajat! Saimme sen, mitä lähdimme hakemaan:

julkisuutta ja tiedon leviämistä.

HYVÄ, ME!

 

Vaalit meni, blogi jatkuu…