Viimeinen vaalikampanjapäivä. Ihan haikea olo.
Olin Apilassa ja tutut ja äänestäjät kävivät kahvilla. Puhuttiin paljon tilanteesta ja siitä, miten edetään vaalien jälkeen. Kaikille oli päivänselvää, että jatkamme kamppailuamme luontaishoitojen ja -tuotteiden puolesta. Nähdään nyt ensiksi äänisaalis ja miten sillä lähdetään neuvottelemaan. Mutta nyt jo kaunis kiitos kaikille äänestäjille ja tukijoille - teidän avullanne on kampanja käyty läpi ja jäljellä on todella hyvä mieli. Koen että olemme perhe, joka puhaltaa yhteen hiileen.
Meille kaikille, joilla on kokemusta luontaishoidoista ja jotka itse käytämme niitä, on päivänselvää asiamme tärkeys. Kysymys on myös ihmisoikeuksista vapaan maan vapaina kansalaisina.

Huomenna menemme muiden puolueiden tavoin kutsuttuna ns. Isoon pajaan, jossa seurataan tv-toimittajien kanssa vaalituloksen syntyä. Samalla toimittajat haastattelevat puolueväkeä - tuskin meitä. Voimme yrittää mennä kameran eteen ja vilkuttaa.
Kun vaalitulos on kutakuinkin selvä, on Zetorissa varattu tilaa meille (noin klo 20 lähtien) ja toivomme, että mahdollisimman moni voi tulla. Monien sattumien summana tulevat perussuomalaiset juhlimaan vaalitulostaan samaan paikkaan, ja siten voidaan aloittaa puolueiden informoiminen tulevasta lakiesityksestä jo samana iltana. Näppärää!

Jatkan kesäapteekin kirjoittamista ja tiedoksi: Aion jatkaa blogini kirjoittamista niinikään. Kaikesta mielenkiintoisesta mitä elämä ja potilaani antavat ja samalla kerron siitä, miten homeopatiaa voidaan käyttää..

 PULSATILLA kuuluu itseoikeutetusti kotiapteekkiin kesällä ja talvella. Se on yksi parhaimmista korvatulehduslääkkeistä lapsilla ja vauvoilla, se on paksun nuhan lääke, silmien rähmimisen lääke sekä myös lasten ihottumien ja allergioiden lääke. Se toimii erityisen hyvin lapsilla, jotka herättävät myötätuntoa, joiden mieliala vaihtelee ja jotka itkevät helposti sekä antavat ja kaipaavat hellyyttä ja huolenpitoa. Eritteet ovat paksuja, keltaisia ja lempeitä.

 Korvatulehdusta voidaan hoitaa CHAMOMILLAlla kiukkuisilla lapsilla, jotka rauhoittuvat vain, jos heitä liikutetaan koko ajan, esimerkiksi ajetaan vimmattua vauhtia korttelirallia autolla. CHAMOMILLAlla on usein toinen poski punainen, toinen vaalea. Aine sopii myös hampaiden puhkeamisen aiheuttamiin vaivoihin ja yölevottomuuteen lapsilla.

   Kesäisin esiintyy usein ukkosta ja lapset (miksei aikuisetkin) pelkäävät sitä. Koirat ja kissat saattavat niinikään olla ukkosarkoja. Ukkospelkoonkin on homeopaattinen lääke, PHOSPHORUS. Nenäverenvuoto ja mustelmaherkkyys talttuu PHOSPHORUKSella.

Nyt taas tulee uni silmään ja huomenna on kuitenkin jännittävä päivä. Kerron ensi viikon alussa millaista oli.