Eilen 6.5 olimme Tampereella, ja sielläkin väkeä riitti.

Tien päällä on kyllä hauska olla, kun koko ajan sattuu ja tapahtuu. Kun aamuvarhaisella suuntasimme vaalipäällikkö-Merjan kanssa Kuopiosta Tampereelle, auton lämmitys ja tuuletusjärjestelmä sanoivat itsensä irti. Ajoimme sumuisessa, lämpimässä autossa koko matkan, sillä emme saaneet lämmityssysteemiä korjattua. Merja ymmärtää autoista hyvin vähän ja minä vielä vähemmän. 

Merja oli jo niin tuohtunut auton temppuilusta, että lupasi vaihtaa miehensä omistaman romun uuteen heti, kun vain ehtii.

 

Matkalla Tampereelle soitimme Ylelle moneen eri paikkaan ja kysyimme, pääsisinkö mukaan johonkin vaalipaneeliin tai ajankohtaisohjelmaan. Puhuin muun muassa Ylen johtajan Mikael Jugnerinkin kanssa, joka vaikutti oikein mukavalta mieheltä.

Hän sanoi, että jos kansa vaatii saada minut johonkin ajankohtaisohjelmaan tai vaalipaneeliin asiantuntijaksi Ylelle esimerkiksi puhumaan homeopatiasta, sikainfluenssasta tai muista terveysasioista, niin asia voisi järjestyä.

Joten nyt te hyvät blogini lukijat voitte auttaa ja laittaa sähköpostia ja palautetta esimerkiksi juuri Mikael Jungnerille ([email protected]) tai eri ajankohtaisohjelmien palautekohtiin.

Jokaisella ajankohtaisohjelmalla on palautesivu, johon voitte laittaa, että haluaisitte kuulla mitä minulle on kerrottavana esimerkiksi juuri sikainfluenssasta yms.

Jos menette a-talkin sivuille  (www.yle.fi/a-talk ), sieltä vasemmalta löytyy palkki, jonka nimi on ajankohtaisohjelmat. Klikkaamalla siitä näkee kaikki ohjelmat ja voi sieltä laittaa palautetta vaikka kaikkiin eri ohjelmin.

Tämä olisi suuri apu, sillä ihmisten pitäisi saada tietää, että on olemassa sitoutumaton EU-ehdokas, joka haluaa edistää terveyttä ja puolustaa suomalaisten kansalaisoikeuksia.

 

Isot mediat ovat paras väylä levittää terveyden sanomaa, mutta niihin pääsy näyttää olevan nyt teidän lukijoiden käsissä. Kiitos etukäteen, jos jaksatte nähdä vaivaa asian eteen.

Myös Neloselle ja MTV3:lle voitte tietenkin laittaa palautetta ja vaatia minua mukaan vaalipaneeleihin ja ohjelmiin.

Olisin todella kiitollinen avustanne!

 

 

Merja ehti jo tuohtua Ylelle niin paljon, että sanoi kaikkien sadan puhelun jälkeen, että hän tekee ”isämitrot”, että päästäisiin julkisuuteen kertomaan asiastamme. Hän riisuu minulta kaikki vaateet ja laittaa juoksemaan ylös alas eduskuntatalon portaita. Eiköhän sillä sitten saada julkisuutta!

Kun kerran pappiskaavun riisuminenkin vaikuttaa olevan tärkeämpi uutinen kuin terveysasiat.

 

Nauroimme Merjan kanssa vedet silmissä, kun ajattelimmekin mitä kaikkea sitä oikein pitäisi tehdä, että media saataisiin heräämään tälle tärkeälle asialle.

Kaikki mediat väittävät, että on vaalikaranteeni, mutta kuitenkin monet lehdet haastattelevat näitä julkkisehdokkaita vaikka kuinka paljon. Perussuomalaisten Timo Soinikin on äänessä koko ajan.

Tasapuolisuuden nimissä minäkin haluan asiani esille, varsinkin kun se on tärkeä. Muuten demokratia ei toteudu tässä maassa.

Ehkä media tosiaan herää siihen, että olen olemassa jos räväytän kunnolla…

 

Kun saavuimme Tampereelle alligaattori (eli navigaattori) sekosi kokonaan ja käski koko ajan tehdä u-käännöksiä. Reippaana tyttönä Merja teki käännöksiä aina, kun kone niin pyysi, joten ajoimme pitkän aikaa Tamperetta ristiin rastiin huvittuneina tilanteesta. 

Onneksi illan luennolla oli paljon innostunutta sakkia ja meillä oli ihana loppuilta. Joten päivän harmit median piittaamattomuudesta minua kohtaan hävisi tyystin.

Illalla täyttelin vielä vaalikoneita Helsingin Sanomille, Ylelle ja MTV3:lle. Hirveän paljon kiinnostavia kysymyksiä. Helsingin Sanomilla oli mielestäni järkevin vaalikone tällä kertaa, mutta kyllä kait ne kaikki ihan hyviä ovat.

 

Tänään, torstaina olen liikkunut ympäri Helsinkiä ja käynyt monessa eri luontaistuotekaupassa. Illalla pidän vielä luennon klo 18 Scandic hotel Continentalissa Mannerheimintie 46:ssa, joten tervetuloa sinne, jos liikut pääkaupunkiseudulla.

Toivottavasti nähdään tänään!